Goede zorg is een vak apart, dat weet u als huisarts of zorgverlener als geen ander.
Goede fiscale dienstverlening is dit ook, dat weten wij als AAVV Belastingadviseurs als geen ander.

Waarnemend huisarts. Ook voor deze groep is AAVV gespecialiseerd. Wij investeren extra tijd als beginnende ondernemer. Een speciale rekentool hebben wij ontwikkeld om de boekhouding gratis bij te houden. Geen uurtje factuurtje maar gewoon alles tegen een vaste prijs van € 495,- ex btw.

Een eigen praktijk? Kies voor AAVV Belastingadviseurs. Wij zijn uw totaaladviseur. Een team van specialisten kan u helpen bij de praktijkovername, financiering, verzekeringen, pensioenen en contracten. Voor meer informatie kijk op www.praktijkgemak.nl

AAVV Belastingadviseurs adviseert en ondersteunt U bij de jaarrekening, boekhouding administratieve en fiscale zaken. Uw specialisme is dus eigenlijk ook ons specialisme. En u mag gerust weten: het levert ons altijd weer een “big smile” op.

Waarom AAVV? Ons klantenbestand telt vele tandartsen, parodontologen, orthodontisten mondhygiënisten, huisartsen en paramedische cliënten. We kennen de beroepsgroep, volgen wat er gebeurt in de branche en spelen daar met onze dienstverlening op in. AAVV is uw financieel partner die weet waar voor u voordeel en winst te boeken is. Persoonlijke financiële adviseur, die ook buiten uw praktijktijden goed bereikbaar is. Rendabele dienstverlener, die aantrekkelijke tarieven rekent. Wij verzorgen graag uw boekhouding jaarrekening en belastingaangifte als huisarts, tandarts, fysiotherapeut, verloskundigen. Uiteraard kunt u ook de administratie volledig uitbesteden. Naast de belastingaangifte verzorgen wij ook de prognose voor de toekomst en het financieel advies. Dat is een zorg minder !

Lees meer over: