Albert van der Veer, huisarts

“Na een tijd als waarnemend huisarts en later huisarts in loondienst gewerkt te hebben, kreeg ik de gelegenheid om toe te treden tot een maatschap. Aangezien ik weinig inzicht en interesse in financiële en boekhoudkundige zaken heb ben ik in die tijd op zoek gegaan naar een kleinschalig, betrouwbaar kantoor wat kon meedenken bij alles wat nodig is voor toetreding. Na een kennismaking met Krijn en Bianca hebben zij dit proces grotendeels begeleid op cijfermatig gebied en advies gegeven. Het is ook fijn dat ze een netwerk hebben van personen waarmee ze je in contact kunnen brengen, bijvoorbeeld op gebied van een AOV of andere verzekeringen. Kenmerk van de werkwijze van Bianca en Krijn is: laagdrempelig, vriendelijk, altijd bereid tot uitleg en meedenken. Kortom, een aanrader voor huisartsen die een praktijk overnemen

Jan Zwiers, van Buro Zwiers

“AAVV is een persoonlijk en klantgericht kantoor. De lekkere koffie staat er bijvoorbeeld altijd klaar. Ze denken met mij mee, en dat vind ik erg prettig. Er zit bij AAVV veel kennis en als dat nodig is, wordt er gebruik gemaakt van specialistische externe kennis. Binnen mijn bedrijf verzorgt AAVV de gehele administratie, de BTW- aangifte, het opstellen van jaarrekeningen, de aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting. Ik betaal een scherpe prijs voor een goede dienstverlening. Ik wens AAVV een stabiel groeiende, mooie klantenkring toe, die hun goede prijs, maar vooral ook kwaliteit en vakkundigheid waardeert.”

Erik Obbens, Praktijk voor fysiotherapie

“Ik zou AAVV willen typeren als ‘adequaat’, ‘zonder opsmuk’ en ‘goed op de hoogte’. Ik ben fysiotherapeut in Amsterdam en werk binnen een groepspraktijk, waarbij onder één dak verschillende paramedische praktijken samenwerken. AAVV doet voor ons de salarisadministratie en verzorgt het opmaken van de jaarrekeningen. De vakkennis, kwaliteit, prijsverhouding en bereikbaarheid van het kantoor heb ik hoog staan. Ik ben al jaren klant bij AAVV en ik hoop ook nog jaren een goede samenwerking te hebben met AAVV.”

Peter Schravendijk, Zelfstandig adviseur bouwrecht

”Ik ben klant bij AAVV sinds 2007. AAVV stelt de jaarrekening op, verzorgt de aangiften voor loon-, inkomsten- en dividendbelasting en adviseert over fiscale zaken. AAVV denkt met je mee, is mijn ervaring, en reageert snel en direct. Dat is erg prettig. AAVV levert met goede vakkennis een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik wens AAVV toe dat het een ‘gezond kantoor’ blijft en zich goed blijft ontwikkelen.”

Paul Vermeer, eigenaar AutiTalent

“AutiTalent is een werkgever voor mensen met autisme die dossiers digitaliseren. AAVV helpt mij met de financiële zaken. Ze doen voor mij de jaarrekening, belastingaangiftes en geven advies. Ze hebben mij heel in het bijzonder geholpen met het opzetten van BV’s. Sinds 2001 ben ik klant van AAVV en ik ben ontzettend tevreden over het kantoor. Ze zijn goed bereikbaar, flexibel, klantgericht en vriendelijk. Ook is er goede vakkennis aanwezig. Ik hoop dat AAVV nog veel tevreden klanten zal krijgen. Ook hoop ik op een blijvende prettige samenwerking, maar eigenlijk ben ik ervan overtuigd dat dit wel goed zit.”

Steven Lim, tandarts-parodontoloog

“AAVV verzorgt voor mij de loonadministratie van mijn mondhygiëniste en stelt daarnaast ook de jaarrekening op. Als ik met bepaalde vragen zit, staat AAVV altijd klaar om mij fiscaal advies te geven. Ik word snel teruggebeld en de correspondentie via de mail verloopt altijd snel en adequaat. AAVV is klantgericht, laagdrempelig en is een solide partner. Met ruim voldoende vakkennis staan ze voor je klaar. Ik wil AAVV hartelijk feliciteren met hun 10-jarig bestaan. Ik wens ze veel voorspoed en hoop op een langdurige, vruchtbare samenwerking.”

Esther de Hek, Zinenzo tekst en concept

“Ik heb geen kaas gegeten van boekhoudkundige en administratieve zaken. Cijfertjes en fiscale regelingen boeien mij eerlijk gezegd ook niet bijster. En dat is helemaal niet erg, want ik kan aangiftes en jaarrekeningen met een gerust hart uit handen geven aan AAVV. Toen ik vijf jaar geleden als ondernemer startte, heeft Krijn van Veen mij kort ingepraat over het één en ander. Daarna was het een kwestie van af en toe informatie doorsturen en ‘klaar is Kees’. Ik ben daar erg blij mee, en vooral ook erg tevreden over de klantgerichte, persoonlijke benadering van het kantoor. AAVV zal groeien, dat kan haast niet anders. Ik wens het kantoor die groei van harte toe en geef als tip mee: blijf, ook als je nog groter wordt, vooral zo authentiek als jullie nu zijn.”

Nicole Querido, Praktijk Querido

”Praktijk Querido is een kleinschalige praktijk, waar aandacht voor het individu nog heel gewoon is. Het  aanbod van Praktijk Querido is divers: van klachtgerichte, kortdurende behandelingen tot intensieve psychotherapie. AAVV doet al tien jaar onze boekhouding en loonadministratie. AAVV werkt zorgvuldig, is accuraat en grondig. Ook AAVV heeft aandacht voor mij als afzonderlijke klant. Zo hebben ze ons bijvoorbeeld heel goed geholpen toen ons een naheffing over de verkoop van aandelen boven het hoofd hing. Een bijkomend aangenaam feit is dat ze erg goed bereikbaar zijn, zowel telefonisch als online.”

Esther van Gool, Logopediepraktijk Van Gool

”Sinds een jaar ben ik klant bij de AAVV. Een goed bedrijf, dat altijd voor je klaarstaat. Ik vind het opvallend hoe snel er gereageerd wordt op mailtjes, vaak ook ’s avonds en in het weekend. AAVV verzorgt de salarisadministratie, de boekhouding voor de jaarrekening en belastingaanslagen. Momenteel proberen we wat te besparen op de kosten van de praktijk; AAVV geeft daarin gedegen advies en blijft mij stimuleren. Er wordt meegedacht met de klant en dat is ontzettend prettig. Ik hoop dat AAVV zal groeien qua klantenbestand, maar ik hoop vooral dat ze hun persoonlijk karakter zullen blijven houden.”

Tineke en Edwin Broekman, Tandartspraktijk Broekman-Teggelaar

“We zijn klant vanaf het eerste uur, dat is nu dus alweer tien jaar. Sinds die tijd verzorgt AAVV onze boekhouding. We zijn heel blij met het kantoor, het past bij ons. Ik ben niet zo van het online contact, dus bel meestal. Dat kan bij AAVV; telefonisch zijn ze heel goed bereikbaar. Voor onze praktijk, maar ook voor privézaken kun je terecht bij AAVV. AAVV helpt ons bijvoorbeeld ontzettend goed met een waterschadeclaim waardoor wij ernstig gedupeerd zijn. Er is begrip en inleving in de situatie van het bedrijf, dat vinden wij heel positief. Gaat het mij goed, dan gaat het jou goed. Dit moet ons doel zijn. De ene hand wast de andere. Mooi toch?”

Marzieh Kazemi, tandarts te Rotterdam en Dan Haag

“Ik raad iedereen AAVV aan die op zoek is naar een belastingadviseur of administratiekantoor. Je krijgt als klant niet alleen zakelijk goed advies, maar AAVV heeft ook persoonlijke aandacht voor de klant, dat maakt hen erg bijzonder. Ze zijn zeer accuraat en klantvriendelijk en hebben verstand van zaken. Ik had een keer op heel korte termijn mijn jaarcijfers nodig. Zowel meneer als mevrouw Van Veen hebben dat snel voor mij geregeld. Ik ben ze zeer dankbaar voor hun diensten. Ik wens ze veel succes en een gezonde groei van hun bedrijf toe.”

Laat ons ook u adviseren!

Neem nu contact op!